Menu Close

Take away Langgata

Take away Langgata

På den travle Langgata i Sandnes ligger en skjult perle for matelskere som ønsker rask og deilig mat på farten. Denne restauranten har en historie fra før med å tilfredsstille sultne kunder med sine smakfulle retter. Med sin sentrale beliggenhet er det et populært sted for både det lokale folk og turister som ønsker å nyte en autentisk smak av Pakistansk mat. For nå ligger nemlig Zouq også i Sandnes, rett her i Langgata. Noe som betyr at man slipper å reise helt til Stavanger når du får lyst på ekte pakistansk mat, for nå er det bare til å svippe innom Langgata og oppleve en nytelse av delikatesser som du bare finner her på Zouq.

Når du nærmer deg denne restauranten, vil du umiddelbart bli møtt av lukten av velduftende og deilige tandoori-retter, herlig curry, saftig tikka, og ikke minst velsmakende biryani. Dette er bare noen av våre mangfoldige retter som vil gi deg en eksplosjon av smaker i hver bit, for menyen vår er en hyllest til vår rike kulinariske arv. Alle rettene på Zouq tilberedes med nøye utvalgte varer og krydder som gir en autentisk smak. Den koselige atmosfæren inne i restauranten gjør oss til et flott sted for å ta en rask lunsj, eller en skikkelig god middag så du slipper å lage den selv.

Take away Langgata

Du kan velge å ta med maten din og utforske de omkringliggende gatene og parkene i Sandnes, eller du kan nyte den på en av våre sitteplasser. Uansett hvor du velger å spise, vil du definitivt få en smak av pakistansk kultur og matglede.

Så neste gang du er på besøk i Langgata, ikke gå glipp av sjansen til å prøve denne deilige take away-restauranten. Med sin gode mat og vennlige atmosfære vil du få en minneverdig smaksopplevelse som gir deg et innblikk i den pakistanske matkulturen.