Menu Close

SELSKAPSLOKALER SANDNES

Ønsker du hjelp til eventet?

Selskapslokaler Sandnes

Vår restaurant har gleden av å tilby flotte festlokaler som er det ideelle stedet for å feire spesielle anledninger og arrangementer. Vår festsal er designet med tanke på komfort, eleganse og fleksibilitet, og den gir den perfekte rammen for alt fra bursdagsfeiringer til bryllup og forretningsarrangementer. Festsalen vår har en romslig og luftig atmosfære med store vinduer som gir naturlig lys, og som gir gjestene en fantastisk utsikt over omgivelsene i Langgata. Rommet er innredet med stilfulle møbler og vakre dekorative elementer som gir en følelse av eleganse og raffinement.

Vi tilbyr fleksible sitteplassarrangementer, slik at du kan tilpasse festlokalet til dine behov. Enten du planlegger en intim middag for en liten gruppe gjester eller en større fest for opptil 30-35 personer, kan vi tilpasse festlokalet for å imøtekomme ditt arrangement. Vår dedikerte betjening er alltid til stede for å hjelpe deg med å planlegge arrangementet ditt ned til minste detalj. Vi tilbyr et variert menyvalg, fra elegante femretters måltider til uformell buffetstil, og vi kan tilpasse menyen etter dine preferanser og diettbehov. Vi har også moderne lyd- og lyssystemer i festlokalet for å sikre en flott stemning under arrangementet. Du kan også dekorere rommet etter eget ønske, eller vi kan hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren ved hjelp av blomsterarrangementer og belysning.

Selskapslokaler

Selskapslokaler Sandnes

Kort sagt, vår festsal på restauranten er et allsidig og vakkert sted som er perfekt for å skape minnerike øyeblikk. Vi er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen for arrangementet ditt og ser frem til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en vellykket og minneverdig feiring. Igjen, vår restaurant er den ideelle plassen for å feire og skape minner.

Så, når du vurderer å arrangere en feiring eller spesiell begivenhet, ta kontakt med oss for å reservere vårt selskapsrom og la oss hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse.

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg.

Fyll inn skjema så tar vi kontakt!