Menu Close

Restaurant Sandnes

Restaurant Sandnes

På vår pakistanske restaurant i Langgata, har vi lidenskap for å dele den rike og smakfulle kulturen fra Pakistan med våre gjester. Disse spisestedene har blitt populære destinasjoner for de som ønsker å utforske autentiske smaker fra Sør-Asia.

Zouq Sandnes åpnet dørene sine for første gang den 4. juli 2023, og siden da tar vi stolthet i å bringe den ekte autentiske smaken av Pakistan til våre gjester. Det er denne lidenskapen som gjør vårt kjøkken så unikt og uimotståelig.

Våre kokker har en kjærlighet for krydder og smaker som er grunnleggende for pakistansk og indisk matlaging. Hver rett er nøye tilberedt med en balanse av krydder som gir et utbrudd av eksplosjon i munnen i hvert eneste jafs. Fra de duftende aromaene av koriander og kardemomme til den livlige varmen fra chili, legger vi vår sjel i hvert måltid. Vår entusiasme for autentisk mat fører oss tilbake til familiens gamle oppskrifter og kulinariske tradisjoner som har blitt overlevert i generasjoner. Vi tar stolthet i å bevare og dele disse historiske smakene med deg, slik at du kan oppleve den ekte smaken av Pakistan.

Restaurant Sandnes

Vi forstår at mangfoldet er en viktig del av den pakistanske matkulturen. Derfor har vi satt sammen en variert meny som inkluderer alt fra krydrede kjøttretter til hjertevarmende vegetarisk alternativer. Uansett om du foretrekker en mild smak eller ønsker å utforske de mest krydrede rettene, har vi noe som passer til alle. En av våre stoltheter er vår tandoor-ovn, som gir rettene våre den autentiske smaken og saftigheten. Vårt tandoorbrød, naan, er bakt til perfeksjon, og vår tandoori-kylling er mørt og røkt for å glede dine smaksløker.

Vi ønsker å gi alle våre gjester velkommen med ekte pakistansk gjestfrihet på Zouq i Langgata. Atmosfæren er innbydende, og vi tar stolthet i å gi deg en minneverdig opplevelse, både når det gjelder mat og omgivelsene.