Menu Close

Pakistansk Take Away

Pakistansk Selskapsmat

Pedersgata er midtpunktet for mat i Stavanger, og byen består av spennende variasjon av mat, drikke, utsalg, tjenester og kunst & kultur fra alle verdenshjørner. Pedersgata er det eneste stedet i Stavanger du kan få en fornemmelse av København, Grønland og spennende bydeler i storbyer, som Williamsburg/Brooklyn. Stavanger består av flere spennende restauranter, og Zouq har en unik plassering i byen. Zouq er Stavangers eneste autentiske pakistanske restaurant med catering som har tatt byens matelskere med storm. Med godeanmeldelser og toppkarakterer i media, samt publikumsprisen for beste stand under Gladmatfestivalen 2014, har Zouqbegeistret kresne ganer siden åpningen i 2014. Vi har også blitt kåret til Byas beste takeaway i 2016, 2017 og 2019.

Zouq betyr lidenskap og det er lidenskap som viser igjen i alt hos Zouq. Fra sitteplassen i restauranten kan man beskue tilberedningen av maten, som skjer over hissige flammer ved grillstasjonen eller i en av de store ovnene. En rikholdig meny frister med småretter, varmretter og grillretter fra det pakistanske kjøkken, i tillegg til et godt utvalg av vegetariskeretter.

Vi har ekte lidenskap for pakistansk catering, og maten som tilbys er basert på gamle familieoppskrifter hvor det er strengt forbudt å ta snarveier i hverken tilberedelse eller presentasjon. Et måltid hos oss skal tilfredsstille mye mer enn bare smakssansen, og vi setter sammen en meny som passer til akkurat dine ønsker og behov.

Pakistansk Selskapsmat

Vi tilbereder tradisjonsrike måltider hvor vi ikke tillater oss selv å ta noen snarveier i matlagingen. Smaken av ferske råvarer opplever du i like stor grad om du spiser i restauranten eller gjennom våre catering tjenester. Vi garanterer at du finner noe på menyen som vil begeistre både deg og gjestene dine, enten dere foretrekker varmt, kaldt eller smått.

Pakistansk catering er tuftet på lidenskap og ordentlig håndverk, og det du blir servert er sjelfylt og autentisk. Hos Zouq kan du bestille curries, grillmat, naan-brød og tapas til alle typer arrangementer. Vi leverer mat av høy kvalitet til en fornuftig pris som allerede har hatt flere festklare med storm. Tradisjonsrikt og fra bunnen av, med kjærlighet. Til alle anledninger.