Menu Close

Indisk Restaurant

Indisk Restaurant

Selv om Norge er langt unna det fargerike og krydrede India geografisk sett, trenger du ikke reise langt for å oppleve den autentiske smaken av indisk mat. Vi tar vi deg med på en kulinarisk reise gjennom smaker og dufter av dette fascinerende landet på vår indiske restaurant. Velkommen til en smaksopplevelse som tar deg med på en reise gjennom det mangfoldige indiske kjøkkenet, rett her i hjertet av Sandnes i Pedersgata.

Vår restaurant er stolt av å tilby autentisk indiske retter til våre gjester. Vi bruker kun de ferskeste ingrediensene og autentiske krydder for å gi deg den ekte smaken av India. Vår meny inkluderer et bredt utvalg av retter fra forskjellige regioner i India, hver med sin unike karakter og smak. Fra den kremete og smaksrike smørkyllingen til den pikante og saftige tikkaen, vil du oppdage en verden av smaker på vårt bord. Vi er spesielt stolte av våre vegetariske og veganske alternativer, som er like smakfulle og mettende som våre kjøttretter. Enten du er kjøttelsker eller en vegetarianer, har vi noe for enhver smak.

Vårt erfarne kokketeam legger stor vekt på å forberede hvert måltid med lidenskap og nøyaktighet, og det merkes i hvert eneste bitt. Vi er opptatt av å gi deg en autentisk indisk opplevelse, og vår gjestfrihet vil gjøre at du føler deg som en æresgjest.

Indisk Restaurant

Enten du vil nyte en romantisk middag for to, feire en spesiell anledning med venner og familie, eller bare prøve noe nytt, er vår indiske restaurant stedet å være. Kom og nyt en smak av India i hjertet av Sandnes.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele vår lidenskap for indisk mat med deg. Ta kontakt med oss for reservasjoner eller kom rett innom for en uforglemmelig smaksopplevelse. Velkommen til en smak av India i Sandnes!